Palvelemme MA – PE  8.30 – 20.00 | LA 10 – 18

ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ 6.12 SULJETTU

Valikoima

Apteekkimme valikoimiin kuuluu itsehoito- ja reseptilääkkeiden lisäksi kattavasti myös erilaisia terveyttä ja hyvinvointia tukevia tuotteita.

Valikoimistamme löytyy useita tunnettuja kosmetiikkabrändejä, kuten Aco, Avene, Ceravie, Ducray, Favora, La Roche Posay, Plantur, Sebamed ja Vichy.

Kuninkaankulman Apteekki on myös urheilijan apteekki. Apteekistamme löydät laajasti urheilijoille ja aktiiviliikkujille tärkeitä tuotteita, kuten esimerkiksi erilaiset kylmä- ja lämpötuotteet, niveltuet, rakkolaastarit, lisäravinteet ja urheiluteipit.

Etkö löytänyt etsimääsi, ei hätää. Ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaamme tai ehdota tuotteita valikoimaamme nettisivuillamme. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja muokkaamme valikoimaamme kysynnän mukaisesti.

Ajankohtaista

 

  • Elinluovutus on vastuullinen tekoElinluovutus on vastuullinen teko
    Elinsiirtoviikolla 3.–8.10. muistutetaan, että elinluovutustahdon ilmaiseminen on edelleen tärkeää, vaikka lain mukaan jokainen on elinluovuttaja, jos ei ole sitä kieltänyt. Lue lisää »
  • Ientulehdus voi lisätä dementiariskiäIentulehdus voi lisätä dementiariskiä
    Tuoreen tutkimuksen mukaan riski sairastua dementiaan tai sitä lievempään kognitiivisten mielentoimintojen heikentymään on noin viidenneksen suurempi potilailla, joiden hammasterveys on huonolla tolalla. Lue lisää »
  • Yövuorot haastavia verenpainepotilailleYövuorot haastavia verenpainepotilaille
    Säännöllisesti yötöitä tekevillä verenpainepotilailla on kohonnut riski sairastua diabetekseen, sepelvaltimotautiin ja aivoverenkiertohäiriöön, kertoo tuore tutkimus. Lue lisää »