Palvelemme MA-PE  8.30 – 20.00 | LA 10.00 – 18.00

Valikoima

Apteekkimme valikoimiin kuuluu itsehoito- ja reseptilääkkeiden lisäksi kattavasti myös erilaisia terveyttä ja hyvinvointia tukevia tuotteita.

Valikoimistamme löytyy useita tunnettuja kosmetiikkabrändejä, kuten Aco, Avene, Ceravie, Ducray, Favora, La Roche Posay, Plantur, Sebamed ja Vichy.

Kuninkaankulman Apteekki on myös urheilijan apteekki. Apteekistamme löydät laajasti urheilijoille ja aktiiviliikkujille tärkeitä tuotteita, kuten esimerkiksi erilaiset kylmä- ja lämpötuotteet, niveltuet, rakkolaastarit, lisäravinteet ja urheiluteipit.

Etkö löytänyt etsimääsi, ei hätää. Ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaamme tai ehdota tuotteita valikoimaamme nettisivuillamme. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja muokkaamme valikoimaamme kysynnän mukaisesti.

Ajankohtaista

 

  • Voimakas tupakkariippuvuus ja masennus yhteydessä toisiinsaVoimakas tupakkariippuvuus ja masennus yhteydessä toisiinsa
    Tuoreen tutkimuksen mukaan tupakointi on tärkeä huomioida yhtenä masennusta ylläpitävänä tekijänä. Masennuspotilaille olisi tärkeää tarjota mahdollisimman yksilöllistä tukea tupakoinnin lopettamiseen. Lue lisää »
  • Omakantaan valmisteilla todistus koronarokotuksestaOmakantaan valmisteilla todistus koronarokotuksesta
    Suomi on mukana rokotustodistustietoja koskevassa kansainvälisessä yhteistyössä. Sähköinen koronarokotustodistus Omakantaan pyritään saamaan käyttöön toukokuussa 2021. Lue lisää »
  • Borrelioosi ei lisää mielenterveysongelmiaBorrelioosi ei lisää mielenterveysongelmia
    Tuore tanskalaistutkimus kumoaa epäilyn borrelioosin yhteydestä mielenterveysongelmiin. Potilaiden kipuja ja uniongelmia usein hoidetaan kuitenkin mielenterveysongelmiin käytettävillä lääkkeillä. Lue lisää »